Cookie- og privatlivspolitik

1. Generelt

Vi registrerer data om vore kunder, og de interessenter som selv henvender sig, så vi kan yde den bedste service.

Vi registrerer disse oplysninger:

  • Kontaktoplysninger:
  • Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Årsagen til at vi skal bruge disse oplysninger er, at vi gerne vil kunne:

  • sende nyhedsinformationer til alle, som udtrykker interesse
  • levere de med kunder aftalte ordrer
  • levere serviceydelser
     

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 

2. Cookies

En cookie er en lille bid information om brugeren i form af en .txt-fil, som udveksles mellem browser og server. Cookies kan ikke overføre virus. I de fleste browsere kan du både slette og styre administrationen af cookies. Du kan læse mere om mulighederne i opsætningsvejledningen til din browser.

Denne meddelelse ses på vores website: ”Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med det”.
 

3. Oplysninger bliver ikke videregivet uden dit samtykke 

Vi hverken sælger eller videregiver registrerede oplysninger uden først at få dit samtykke.

4. Hvor længe opbevarer vi de registrerede persondata? 

Vi opbevarer de registrerede data, så længe det er nødvendigt, for at kunne yde en god service over for vore kunder og interessenter som selv har henvendt sig til os. Såvel kunder som interessenter kan naturligvis til enhver tid bede om at blive slettet.

Kontaktformular på https://www.HYDRIVE.com

Persondata du selv registrerer via vores kontaktformular på https://www.HYDRIVE.com/kontakt/ gemmes indtil du selv beder om at blive slettet.

Mails

Hvis du er kunde hos os, gemmer vi dine mails lige så længe, du er kunde. Ifølge bogføringsloven skal vi opbevare nogle oplysninger i fem år. Det gælder f.eks. fakturaer til dig.

Hvis du ikke er kunde, opbevarer vi dine mails, så længe det er relevant af hensyn til de oplysninger, du har bedt om.
 

5. Vi registrerer besøg på vores website

Vi anvender et standard værktøj, som registrerer antal besøg på vores website, hvilke domæner de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på https://www.HYDRIVE.com
Vi anvender denne statistik til at forbedre og målrette vores kundeservice.
 

6. Hvem har adgang til oplysninger i vore databaser?

De funktioner i vort firma som beskæftiger sig med at servicere vore kunder, har adgang til de registrerede persondata.

7. Sikkerhed

Vi opbevarer de registrerede persondata ukrypteret. Persondata opbevares i databaser, der er beskyttet mod uautoriseret adgang ved hjælp af bruger-id og password.

8. Yderligere oplysninger om de persondata, som vi registrerer

Du er altid velkommen til at skrive til https://www.HYDRIVE.com/kontakt/ eller ringe til +45 28101180. Vi svarer typisk på hverdage mellem kl. 8 og 16.

 

bubblemedia